Barbora Pleskačová

Profil

Fotografie

Foto ateliér & Miss iZUN: Dominika Staščáková | iZUN.eu
Prostory: Ateliér ČZU v Aule & Střecha MCEV
Šaty: Svatební salon Delta
Make-up: Linda Měrková | Mary Kay
Hair styling: SOU kadeřnické

Fakulta: FAPPZ
Obor: Výživa zvířat (FEEDEM)
Ročník: 1.
Věk:
24

Barča je usměvavá, energická, a když někam vejde, tak rozdává pozitivní energii a radost. Pokud ji potkáte, tak pravděpodobně bude v koňském oblečení, nenamalovaná a s culíkem, protože krom studia tráví jinak všechen svůj volný čas trénováním svých svěřenců na koních a nebo je na agilitách se svojí fenkou. Když se poštěstí a má pár volných minut, tak ráda šije nebo kreslí. Pokud se s Barčou máte vidět, nespěchejte, akademická desetiminutovka je samozřejmostí, ale počkat na ni se vyplatí!

Podporujeme studenty z dětských domovů

Miss Agro podporuje mladé studenty z dětských domovů prostřednictvím Nadačního fondu Veroniky Kašákové. Podpořte je i Vy! Přispět můžete libovolnou částkou na účet 2113124252/2700. Více informací najdete na webových stránkách www.nfvk.cz. Děkujeme, že pomáháte!

Proč by ses zrovna Ty měla stát Miss Agro 2023?

Myslím, že Miss Agro by měl být někdo, kdo přizná své klady i zápory. Vím, že na některých věcech musím zapracovat, ale i přes to se snažím, a věřím, že jsem tou nejlepší verzí sama sebe. Doufám, že tato má vlastnost bude důležitá i v očích poroty a diváků.

Kolik času trávíš na sociálních sítích? Daří se Ti udržovat balanc mezi online a offline životem?

Kvůli svému nabitému programu nemám přes den na sociální sítě čas. Nicméně při jídle nebo před spaním shlédnu pár vtipných videí na Instagramu. Messenger používám více, jelikož přes něj komunikuji se svými klienty a rodinou. Takže si myslím, že oddělit offline a on-line život mi nedělá vůbec žádný problém.

Proč sis vybrala zrovna studium na ČZU a co máš na ní nejraději?

ČZU jsem si vybrala především kvůli svému oboru. Studuji obor Výživa zvířat, a jelikož se pohybuji u koní a psů prakticky denně, tak jsem si chtěla rozšířit své znalosti. Krom oboru se mi také velice líbilo školní prostředí. Moderní vybavení, skvělá menza a především studijní plán, byly hlavní body na které jsem při svém výběru koukala. Svého výběru nelituji, jelikož vše vyšlo tak, jak jsem si přála.